Nieuwsbrief 20240731

Beste leden,

Het is eind juli. Veel van onze leden zullen genieten van hun welverdiende vakantie. Ook enkele bestuursleden zijn al afgereisd richting zonniger oorden. De laatste Informatief, met daarin een verslag van onze ALV en het symposium van afgelopen april, kan mooi mee in de koffer.
Het bestuur van de VHMF wenst je een goede vakantie!

In deze nieuwsbrief de aankondiging voor de ALV en het symposium van 2025 en een aantal andere zaken.

ALV en symposium 2025: 17 april
De ALV en het symposium van 2025 staan gepland voor 17 april 2025, weer in Utrecht. Save the date!

Enquête VCP over mantelzorgers
Via de CMHF Overheid is de VHMF aangesloten bij de Vakcentrale voor Professionals (VCP). De VCP vertegenwoordigt onze leden onder andere in de Sociaal Economische Raad (SER), de adviesraad voor regering en parlement. Op dit moment werkt de SER aan een advies over mantelzorg. Jouw ervaringen neemt de VCP mee in dit adviestraject.
Zorg jij voor een naaste die langdurig ziek is, een beperking heeft of hulpbehoevend is? Dan ben jij mantelzorger. Vul nu de enquête in [klik hier] en help om de positie van mantelzorgers te verbeteren daar waar dat nodig is.

Professionele ontmoeting de Rechtspraak
Rechtbank Gelderland en Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden organiseren op 11 september een professionele ontmoeting voor ervaren fiscalisten, zie bijlage
Ben je benieuwd naar het werk van belastingrechter en heb je werkervaring en interesse in fiscaal procesrecht? Dan ben je van harte welkom. Aanmelden kan tot en met 27 augustus via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (zie bijlage)

VHMF-toekomst
Op 16 september is de eerste van een aantal bijeenkomsten waarin het bestuur met de leden in gesprek gaat over de toekomst van de VHMF. We hebben de aanzet al gegeven op de ALV. Nu zijn de leden aan de beurt.
Van 13u00 tm 16u00 in Hotel Oud London in Zeist. Na afloop nemen we samen nog een hapje en een drankje.
Je bent sowieso welkom. Liefst hebben we als je je vooraf aanmeldt: mailtje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
.

Paul Soomers
secretaris